tisdag 8 september 2009

Lunch på Nygatan


I dag hade vi fotografering på förmiddagen, till Matmagasinet. Så lunchen blev lite av det och lite kompletterande. Kokta rödbetor fick samsas med sallad på rödkål, rödlök, kidneybönor, lite nektariner, färska fikon och pistaschnötter. Olivolja och vinäger förstås och salt och peppar. Svärmor hade gjort en pesto som vi fått med i en burk vid senaste besöket. Den smakade gott till. Får se om detta hjälper oss att hålla oss friska i höst!

7 kommentarer:

  1. Ja, vitlök ska ju vara bra mot förkylning!
    Annars tror jag inte att det är någon större fara, äter man bra och håller igång med träning så tror jag att man klarar av det mesta, det gäller förstås också att man vilar kroppen emellanåt och inte stressar för mycket.
    Ha det bra
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vad bra att jag vilade efter lunchen då också!!! ;-)
    Ha det!
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Snacka om antioxidantladdning! :)

    SvaraRadera
  4. Ja, det var näst intill skrattretande! ;-)

    SvaraRadera
  5. Trevlig blogg du har! Jobbar du som fotograf för tidningar såg inlägget om fotograferingen till matmagasinet. Kommer vekligen att komma tillbaka!

    SvaraRadera
  6. Sandra: Hihi, nä, jag är inte fotograf (det är min man som är det) men väl författare till en rad GI-böcker. Inte lika känd som Ola Lauritzon men kika gärna in på klara.desser.se. I spalten till höger kan du kolla in mina böcker. En del av dem finns fortfarande att köpa på Bokus.
    Kram!

    SvaraRadera
  7. Godkväll! Nu har jag mailat dig en påminnelse om den 24:e :-) Skickade med en fil med månadens erbjudande också. Hoppas att du inte lyckats boka in dig på något annat också, hade varit kul att ses!
    Kramar
    Cecilia

    SvaraRadera