tisdag 22 juni 2010

Mumsig middag!





Köpte rökt makrill. I filébit dessutom så det var bara att lägga upp på ett fat. TIll det en underbar edamamebönsallad med mina örter från fönsterkarmen. Basilika, kanelbasilika och mynta. Vi hade även nypotatis och gräddfil och Tora fick lite prinskorv. En grönsaksröra med paprika och färsk vitlök fräst i olivolja, vinäger, salt och peppar och lite extra vatten. Det fick stå och puttra ganska länge och var väldigt gott.

2 kommentarer:

  1. Hej Klara!

    De där gröna bönorna som ser så goda ut har jag inte lyckats hitta i någon affär, har du något bra tips på var jag kan hitta dem?

    Min första omgång fläderblomssaft blev klar igår, mmmm vad gott det är! Nu har jag två hinkar till som blir klara på lördag eller söndag, sen blir det trångt i frysen...

    På tisdag ska jag köra Estelle till en kompis i Svedala, har du något bra tips på platser att fotografera på i närheten av Svedala?

    Ha det bra
    Kram

    SvaraRadera
  2. De ingår i ICA Selection. Eller hur det stavas.
    Jag fick be killarna på ICA att ta hem dem. De heter EDAMAMEbönor, inget svårt verkar det som. Vi har alltså ICA supermarket hos oss, det är inte så stort som ICA Maxi. Annars kan du svänga förbi Möllan och kolla i någon asiatisk butik. De sägs ha också frysta.

    Fotografera i Svedala med omnejd ... hm... Yddingesjön kan vara väldigt fin emellanåt. Och Bökebergsskogen som ligger intill. Jag ska fundera lite till och se om jag kommer på något mer.

    Vi hörs!
    Kram!

    SvaraRadera