lördag 24 januari 2009

Tänk att rester kan vara så gott


I dag till lunch åt Hans och jag en sallad gjord av mestadels rester. Tora åt som vanligt på lördagar blodkorv med morötter.

1 dl kokta dinkelkorn var
ca 100 g rödkål var
1 avokado att dela på eller äta själv om man äter ensam
1/2 rödlök att dela på
kött som blev över sen i går, skuret i bitar

Skär allt i lagom bitar eller strimlor, blanda i en salladsskål och häll över någon matsked olivolja och lite vinäger. Salta och peppra och ta gärna någon örtkrydda. Den här salladen är god som den är men vi hade dessutom röror (hemliga!) kvar sedan i går. Ät absolut inte bröd till, det är helt onödigt!! ;-)

Hans har tagit bilden eftersom mitt batteri var slut.

1 kommentar:

  1. Inne och kikar i din blogg. Sätter ett litet avtryck att jag varit här.

    Vicki

    SvaraRadera