Laxen tog jag ut från frysen och tinade i mikron. Sedan gjorde jag filéerna lite tunnare för att minska stektiden. Under tiden kokade jag haricot verts och blandade med skivad rödlök, några skivade rädisor, basilika, vinägrett och ganska mycket hackade valnötter. Dessutom fick salladen smaka på dillfrön. Snabbt, enkelt och gott! Laxen tog några minuter i pannan, 2 kanske.
YUM!
SvaraRaderaDet såg gott ut!! Tack för tippset!
Gött!
SvaraRaderaLax är gott!
SvaraRaderaMåste fråga dig, köper du färdiga laxfiléer eller köper du hel lax och styckar upp den själv? Jag tycker att hel lax har mycket godare smak än de färdiga filéerna som man kan köpa inplastade både frysta och färska.
Jag köper helst laxsida när det finns att köpa i fiskdisk eller paketerat färskt. Det är som du säger Camilla godare. Jag har aldrig köpt hel lax och styckat. Laxsida gjorde jag i helgen helstekt i ugnen. Supergott! Vi hade gäster så mycket gick åt, men det blev ändå kvar att värma upp lite lätt dagen efter. Också gott kallt.
SvaraRaderaDe inplastade i portionsförpackning köper jag bara ICAs egna. De är ok tycker jag.