fredag 8 oktober 2010

Mätt efter lunchen


Nu har jag ätit lunch. Finstrimlad vitkål, en halv gul lök i tunna skivor och en bit zucchini i skivor. Detta fräste jag försiktigt i rapsolja. Skvätte på lite vit balsamvinäger, lite salt, peppar, en klick crème fraiche och sedan finhackad basilika. Några kidneybönor jag hittade i kylen fick hänga på.

4 kommentarer:

  1. Nya numret av "ToppHälsa! väntade på mig när jag kom hem från jobbet idag och så glad blev jag när jag såg där härliga fisk-recept från din nya bok :) Recept från min Klara :)

    Varma hösthälsningar från Kasia

    SvaraRadera
  2. Vilken vacker tallrik, underbara färger. jag följer dig och din blogg och har flera av dina böcker. Kan du inte skriva en post om nyttigt fredagsmys? Chipsen tar tyvärr över och jag skulle vilja ha en lista på alternativ till detta... lite plock, lite smarr... Vi använder din desertbok flitigt men jag önskar fler alternativ. ha det gott!!

    SvaraRadera
  3. Kasia!
    Tack för tipset. Jag köpte tidningen i går och måste säga att jag blev riktigt irriterad. Tyckte att det var väldigt OSYNLIGT att det kom från min bok, utan det gled ihop med resten av artikeln. Jag ska kolla med pressansvariga på förlaget om ToppHälsa kanske kan behöva en tillsägelse om att det inte är tillräckligt tydligt var materialet kommer ifrån. För tar man gratismaterial från böcker så borde det vara tydligare.
    Ulrica!
    Det ska jag tänka på och snart lägga ut lite tips. Kanske nästa fredag!!!

    SvaraRadera
  4. Hej Klara!

    Det var också min första tanke när jag såg att det kom från din bok. Det borde vara större samt gärna bilden på både dig och boken så att den som blir intresserad ska lätt kunna känna igen boken i bokhandeln. Det hade också varit trevligt om det stått att boken är din senaste. Jag trodde att du visste om det och att du måste godkänna användning av dina böcker. Du får gärna berätta hur det gick med samtalet. Lycka till!

    Kram
    Kasia

    SvaraRadera