onsdag 15 september 2010

Ugnsbakat och lax


Jag gör en stor långpanna med ugnsbakade grönsaker minst en gång i veckan. Sedan kan man äta det till kyckling, fisk eller kött. Häromdagen blev det rökt lax, lite wasabi och torkat sjögräs. Nästan som sushi!

2 kommentarer:

  1. Ugnsbakade grönsaker - det är gott! Måste nog börja äta mer av ugnsbakade och kokta grönsaker. Jag har stora problem med min mage och jag funderar om kanske färska grönsaker inte är så bra för mig. Tror du Klara att man kan få större magbesvär av för mycket färska grönsaker? Jag försöker verkligen äta rätt men magbesvären minskar inte, har krampaktig värk och mage som balong i princip varje dag. Så tråkigt!

    Kram,
    Kasia :)

    SvaraRadera
  2. Ja, det är värt att prova det. Sedan kan man ju inte utesluta att det är annat du inte tål. T.ex. gluten eller mjölkprodukter. Prova en sak i taget och se hur du reagerar. Lycka till!
    Kram!

    SvaraRadera