tisdag 19 juli 2011

Zucchini, zucchini, zucchini


Det gäller att hinna före mördarsniglarna, så vi brukar ta dem ganska späda. Kanske vågar vi vänta lite längre med dem som kommer senare. Jag skivar dem och fräser dem i olivolja, salt och peppar och sedan ska de helst serveras varma. Ljuvligt gott! De små vita blommorna som ligger på är lök som gått i blom. Också gott och framför allt vackert!

2 kommentarer:

  1. Tog ett tag innan jag kom på vem som åt på mina zucchiniplantor, men visst var det snigeln. Vad mycket zucchinis det blir, jag skördar hela tiden. Härligt! Grillad zucchini är ju så gott, men ibland så strimlar jag den med osthyveln och äter den istf spaghetti. Gott det med!.

    SvaraRadera
  2. Nu har vi fått riktigt stora zucchinis, plötsligt blev de tre ggr så stora på bara 3 dagar tror jag. Nu får det nog bli lite soppa, det kan man ju frysa in också.

    SvaraRadera