onsdag 24 juni 2009

I love rester!


På måndagen hade jag träff med ett gäng från gymnasiet. Jag ordnade catering (till allas glädje!!) och dagen efter kunde Hans och jag njuta av det som blev över. Jag hade ugnsbakat en hel laxsida med salt och vitlök. Sedan var det kikärtsröra med massor av koriander och lite grön chili. Bulgur (hel) med pumpakärnor, torkade aprikoser, rucola och rödlök. Kokta morötter med citron och pinjekärnor. Och detta kunde vi äta på vår soliga uteplats.

2 kommentarer:

  1. Åh, vad gott det ser ut! Hur gör du med bulgurn? Bara blandar allt när bulgurn är kokt eller?

    SvaraRadera
  2. Ja, bulgurn kokas som vanligt (som det står på förpackningen minus några minuter kanske, jag vill gärna ha lite tuggmotstånd) sedan får det svalna på en bricka till exempel och sedan blandar jag med ovanstående + olivolja och vinäger, salt och peppar också.

    Gud vad det är varmt idag!

    SvaraRadera